1flesSugocasa traditionaleGrand Italia, of passata met kruiden
200gramzuivelspread light
250gramverse lasagnebladen
1zakgeraspte oude kaas
250gramwarm gerookte zalmstukkenbijv AH
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snij de courgette in dunne plakjes met de kaasschaaf en rooster deze even in de oven
Roerbak de andijvie ongeveer 2 minuten in een wok of hapjespan tot deze geslonken is, daarna goed afgieten
Meng 2/3 van de sugo met de zuivelspread en breng op smaak met peper en evt zout
Smeer een grote ovenschaal in met olijfolie
Bedek de bodem met een laagje tomatensaus mengsel
Bedek de bodem met een laag lasagne bladen en bedek dit weer met een laagje mengsel
Bedek dit met de helft van de courgette, andijvie en zalm en 1/3 van de geraspte kaas
Leeg hier op een laagje lasagne bladen en bedek dit weer met een laagje mengel
Bedek dit met de rest van de courgette, andijvie en zalm en dek dit af met een laatste laagje lasagne bladen
Bedek dit met de rest van de sugo en bestrooi het met de rest van de geraspte kaas
Bak het af in circa 40 minuten in het midden van de oven.