Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Vis onder een kaas-mosterd dekentje
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Hollands
Porties
2
personen
Ingrediënten
2
stukken
kabeljauw
ca 125g per stuk
1
eetlepel
citroensap
200-250
gram
aardappelschijfjes
(voorgekookt)
1
courgette
in plakjes
1
rode ui
in plakjes, losgehaald
150
gram
geraspte oude kaas
2
eetlepels
bieslook
1
eetlepel
grove groninger mosterd
250
mililiter
creme fraiche
100
mililiter
bouillon
(vis of kruiden)
Instructies
Verwarm de oven voor op 175C
Bestrooi de vis met zout, peper en citroensap
Bak de rode ui en courgette even aan in de pan
Verdeel het rode ui en courgette mengsel over de aardappels
Leg de vis er op
Giet de bouillon in de oven schaal
Meng de geraspte kaas met de bieslook, mosterd en crème fraîche en bestrijk de vis hiermee
Zet de schaal in het midden van de oven en bak het in ca 25 minuten gaar.