Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Snijdt de chipolata worstjes elk in drieën
Marineer in de 3 eetlepels harisssa
Schil de zoete aardappels en snijdt ze in stukjes
Was en snijdt de paprika’s in stukjes
Snijdt de broccoli in roosjes en was deze
Verdeel alle groenten over de bakplaat
Laat de olijven uitlekken en verdeel over de bakplaat
Besprenkel de bakplaat met de olijfolie en wat zout en meng het door elkaar
Verdeel de romaatjes over de bakplaat
Rooster 25-30 minuten in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.
Notities
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1194168/ovengroente-traybake-met-runderchipolata-en-harissaVoedingswaarden
(per eenpersoonsportie)
energie 570 kcal
eiwit 20 g
koolhydraten 41 g
waarvan suikers 12 g
vet 34 g
waarvan verzadigd 9 g
natrium 1.200 mg
vezels 10g