Kook de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking
Snijd de kipdijfilet of kipfilet in hapklare stukjes. Bestrooi rondom met zout en bak op middelhoog vuur in een scheutje (olijf)olie rondom bruin en neem uit de pan
Snipper ondertussen de ui of sjalotten en snijd 2 tenen knoflook fijn. Snijd ook alvast 3 paprika's in blokjes en courgette in kwart maantjes.
Bak al omscheppend de knofloog en ui 2-3 minuten. Voeg vervolgens de gesneden paprika en courgette toe en bak deze op middelhoog of matig vuur tot ze beetgaar zijn.
Voeg de gebakken kipfilet toeVoeg de tomatenpuree toe en bak deze kort even mee. Voeg t 3-4 el ketjap manis en de ketjap asin toe. Schep alles goed door elkaar en bak even mee.Breng op smaak met zout en peper of Sambal oelek indien gewenst/noodzakelijk
Snijd de perziken in stukken en voeg deze de laatste 5 minuten toe of serveer deze apart. Serveren met zilvervliesrijst, cashewnoten en eventueel peterselie.