Ga terug

Naan Pizza

Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indiaas

Ingrediënten
  

  • 350 gram kipdijfilet
  • 300 gram griekse yoghurt (10%)
  • 200 gram spinazie vers
  • 2 uien
  • 3 paprikas
  • 1 eetlepel milde tandoorikruiden Verstegen potje
  • 300 gram geraspte kaas
  • 4 naanbroodjes Knoflook en koriander
  • 1 komkommer

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snij de kipdijfilet in reepjes. Meng de helft van de Griekse yoghurt met de kruidenmix en de kipdijfiletreepjes. Laat circa 10 minuten marineren.
  • Maak de ui en de paprika's schoon en snij in stukjes
  • Verhit de (olijf)olie in een ruime wok of hapjespan en bak de gemarineerde kipdijfilet 8-10 minuten op middelhoge temperatuur. Meng in de laatste minuut de ui en paprika toe.
  • Bedek een bakplaat met bakpapier en leg hier de naanbroden op. Verdeel achtereenvolgens de spinazie, gebakken kip met groente en kaasrasp over de naanbroden.
  • Bak de naanpizza's 8-10 minuten in de oven.
  • Schaaf ondertussen de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in de lengte in dunne linten.
  • Verdeel nadat de naans uit de oven zijn de komkommer en rest van de yoghurt over de naanpizza's.

Notities

Lekker met mango chutney