
Vis onder een kaas-mosterd dekentje
Ingrediënten
- 2 stukken kabeljauw ca 125g per stuk
- 1 eetlepel citroensap
- 200-250 gram aardappelschijfjes (voorgekookt)
- 1 courgette in plakjes
- 1 rode ui in plakjes, losgehaald
- 150 gram geraspte oude kaas
- 2 eetlepels bieslook
- 1 eetlepel grove groninger mosterd
- 250 mililiter creme fraiche
- 100 mililiter bouillon (vis of kruiden)
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175C
- Bestrooi de vis met zout, peper en citroensap
- Bak de rode ui en courgette even aan in de pan
- Verdeel het rode ui en courgette mengsel over de aardappels
- Leg de vis er op
- Giet de bouillon in de oven schaal
- Meng de geraspte kaas met de bieslook, mosterd en crème fraîche en bestrijk de vis hiermee
- Zet de schaal in het midden van de oven en bak het in ca 25 minuten gaar.
