Vis onder een kaas-mosterd dekentje

door

in

Vis onder een kaas-mosterd dekentje

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 stukken kabeljauw ca 125g per stuk
  • 1 eetlepel citroensap
  • 200-250 gram aardappelschijfjes (voorgekookt)
  • 1 courgette in plakjes
  • 1 rode ui in plakjes, losgehaald
  • 150 gram geraspte oude kaas
  • 2 eetlepels bieslook
  • 1 eetlepel grove groninger mosterd
  • 250 mililiter creme fraiche
  • 100 mililiter bouillon (vis of kruiden)

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175C
  • Bestrooi de vis met zout, peper en citroensap
  • Bak de rode ui en courgette even aan in de pan
  • Verdeel het rode ui en courgette mengsel over de aardappels
  • Leg de vis er op
  • Giet de bouillon in de oven schaal
  • Meng de geraspte kaas met de bieslook, mosterd en crème fraîche en bestrijk de vis hiermee
  • Zet de schaal in het midden van de oven en bak het in ca 25 minuten gaar.