
Traybake met Zalm
Ingrediënten
- 1 kg krieltjes voorgekookt
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 courgettes
- 1 venkel (groot)
- 2 gele paprikas
- 400 gram champignons of kastangechampignons
- 500 gram zalmfilet vers of diepvries
- 1-2 eetlepels Euroma Scandinavische kruiden voor zalm
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Halveer de krieltjes Halveer of vierendeel de champignons Snij de courgettes in stukken van 10 centimeter en verdeel deze afhankelijk van de dikte in 4-6 partjes Snij de paprika’s in stukken van circa 2 bij 2 cm
- Bedek een bakplaat met bakpapier Meng en verdeel de groenten Doe de olijfolie over de groenten/aardappelmix en bestrooi met zout en peper en de kruiden
- Bak de groenten 20 minuten Verdeel de stukken zalm over de groenten met de huidkant naar boven Bak nog 10-15 minuten afhankelijk van de dikte van de zalm tot de zalm gaar is
