
Naan Pizza
Ingrediënten
- 350 gram kipdijfilet
- 300 gram griekse yoghurt (10%)
- 200 gram spinazie vers
- 2 uien
- 3 paprikas
- 1 eetlepel milde tandoorikruiden Verstegen potje
- 300 gram geraspte kaas
- 4 naanbroodjes Knoflook en koriander
- 1 komkommer
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snij de kipdijfilet in reepjes. Meng de helft van de Griekse yoghurt met de kruidenmix en de kipdijfiletreepjes. Laat circa 10 minuten marineren.
- Maak de ui en de paprika's schoon en snij in stukjes
- Verhit de (olijf)olie in een ruime wok of hapjespan en bak de gemarineerde kipdijfilet 8-10 minuten op middelhoge temperatuur. Meng in de laatste minuut de ui en paprika toe.
- Bedek een bakplaat met bakpapier en leg hier de naanbroden op. Verdeel achtereenvolgens de spinazie, gebakken kip met groente en kaasrasp over de naanbroden.
- Bak de naanpizza's 8-10 minuten in de oven.
- Schaaf ondertussen de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf in de lengte in dunne linten.
- Verdeel nadat de naans uit de oven zijn de komkommer en rest van de yoghurt over de naanpizza's.
Notities
Lekker met mango chutney
